Kompetens

kompetens

 

Vår personal - vår styrka

På Bäckmans Rör arbetar en erfaren och kunnig personalstyrka. Vi är stolta över att ha en låg personalomsättning. Det är inte bara en stor fördel för oss, utan även för våra kunder. Om personalen mår bra, mår företaget bra och då får kunderna den allra bästa servicen. Våra kunder kan vara trygga med att vi har personal som har full koll på respektive verksamhet. Därför är det inte så konstigt att många av våra kunder ringer direkt till montören.

En god arbetsmiljö kan man inte mäta utan bara känna. Våra medarbetare har tillgång till ett nytt och fräscht gym i direkt anslutning till våra personalutrymmen, som innebär att de kan ta hand om sin hälsa på bästa sätt.

Ett starkt nätverk av samarbetspartners

Vi har arbetat med utvalda samarbetspartners under lång tid men eftersom vår verksamhet ökar kontinuerligt arbetar vi ständigt med att bredda vårt nätverk. Det är viktigt att våra samarbetspartners delar vår syn på hög kvalité och flexibilitet. Deras kunskap är betydelsefull i vår verksamhet och innebär bättre förutsättningar när det gäller att erbjuda ett brett tjänsteutbud och att leverera helhetslösningar.

Resurser som gör skillnad

Vi har en ändamålsenlig och bred maskinpark med bland annat orbitalsvetsar, extrudersvetsar, stumsvetsmaskiner, laserriktare och lagervärmare. Vi investerar kontinuerligt i maskinparken för att vara a´jour med den senaste tekniken och uppfylla våra kunders behov. En bred maskinpark och en stor verkstad innebär att vi har en bred tillverkningsrepertoar och en flexibel produktion som våra kunder tjänsar på. Våra stora utrymmen i verkstaden ger oss möjlighet att bygga kompletta anläggningar som vi provtrycker och demonterar innan vi skickar eller monterar dem hos kunden. Detta minimerar och förkortar driftstopp hos våra beställare.

Maskinella resurser är ingenting värt om man saknar kunnig personal. Våra medarbetare har svetsarprövningar för ett flertal plast-pch stålkvalitéer. De har även erforderliga utbildningar och certifikat för att utföra hela arbeten, att arbeta med mobila arbetsplattformar och för att arbeta med termoplaster. Genom att kontinuerligt utbilda vår personal säkrar vi våra möjligheter att hänga med i den tekniska utvecklingen.

Eget lager för snabbservice

Vi har ett eget lager med de vanligast förekommande rör och rördetaljer i rostfritt stål och i plast för att vi ska kunna hålla en snabb och flexibel servicenivå gentemot våra kunder.